2014. január 24., péntek

6. rész

Ciao! Hola! Hi! Sziasztok! Csing csang csung! Meg minden :D Szóval meghoztam a részt! :D KÉRDÉSEM LENNE!!! Írtam egy versnek induló rap valamit, ami nem mindenhun gyün ki ritmusra, de az érzéseimet írja le. Kitehetem ide vagy nem vagytok rá kíváncsiak? :) Jó olvasást a részhez! :) Várom a komikat, pipákat éééééés a feliratkozókat. :) <3 Love ya all. <3

*Sissy szemszöge*

Óvatosan végighúzta száját számon, majd remegő hangon megszólalt:
- Látod, menne. Tudom, hogy jól fog sikerülni a szombat. Utána pedig elfelejtjük - suttogta ajkaimra.
   Nehezen vettük a levegőt, ám ő nem csinált semmit. Úgy éreztem, megerősítésemre vár, így bólintottam egyet. Beszélni nem lett volna erőm. Az összeset elszívta pusztán a közelségével. Teljesen elgyengültem. Mikor láttam, hogy arca újra közeledni kezd, lehunytam a szemeim, ám semmi nem történt. Rebegve nyitottam ki a nem rég lezárt részét testemnek, s így újra megláthattam Justin arcát, melyen gonosz mosoly játszott. Szemeiből eltűnt a vidámság, helyét a pimaszság, majd a döbbentség vette át. Valami átvillant az arcán, eltávolodott tőlem, és elfutott. Pár pillanat múlva egy atócsapódás hallatszott, s újra teljes lett a csend.
   Nem értettem semmit, teljesen elkábultam. Gyengén rogytam le a kanapéra, majd mikor agyam kitisztult, elindultam vissza a könyvtárba.

*Justin szemszöge*

   Nem tudom, mi ütött belém. Én soha nem fogok megcsókolni egy cselédet. Soha. Selena után nem volt senkim. Úgyéreztem, senki nem elég jó hozzá képest, de aztán jött... Nem. Senki nem ért fel hozzá, és nem is fog. 
   Bementem a könyvtárba, és az egyik polcról levettem a naplómat. A nem rég írt sorokat kezdtem olvasni :
,,Soha nem hittem volna, hogy sajnálni fogok egy cselédet. Aztán jött ez a lány. Az ártatlan tekintete Selenáéhoz hasonlított, vonzott a lány. Fura, de úgy érzem, él még, ahogy a lányom is. Az én szerelmeim..."
   Becsaptam a naplót, felpattantam, s a padlásra mentem. Leültem a hangszer elé, majd a legszomorúbb dalt játszottam újra meg újra. Akkor írtam, mikor Selena elment. A címe "Alone". A zongora sírt ujjaim hatására, majd elhalkult, ahogy hangom is. Kiszökött könnyeimet törölgetve ültem gondolataimba mélyedve.Úgy éreztem, újra az voltam, aki akkor.
   A padlásra vezető ajtóra néztem, s láttam, akkor csukódik be. Gyorsan felpattantam a zongora elől, s rohanni kezdtem az ajtó felé. Ha elkapom, nagyon megbánja, hogy hallgatózott.

*Sissy szemszöge*

   Visszamentem a könyvtárba, majd ahhoz a polhoz léptem, ahova a könyvecskét tettem. Nem volt ott, így folytattam tovább a munkámat. Kis idő után zongora szó hallatszott, majd később csatlakozott hozzá egy énekhang is. Justin volt az. Énekelt... érzéssel. Ezt meg kell néznem - gondoltam magamban, majd a munkát ott hagyva indultam a hang után. 
   Nem soká' egy ajtó előtt találtam magam. Óvatosan nyitottam ki, majd bekukucskáltam. Justin ült a hangszer előtt, és énekelt egy gyönyörű, ám szomorú dalt. Sírt, és én is sírtam. A dal megsiratott. Az egyedüllétéről szólt, miután a felesége és a lánya elment. Az űrről, ami benne keletkezett. Gyönyörű, érzelmes dal volt. Ez egy teljesen más Justin, egy olyan Justin, aki tud érezni. 
   Elhalkultak a hangok, én pedig óvatosan visszacsuktam az ajtót, majd rohanva mentem vissza a munkámhoz. Aki ott várt, meglepetésként ért. A fiú cseléd takarítgatta a polcokat. Mikor beléptem, rám nézett, de nem szólt semmit.
- Szia! Én Sissy vagyok. És te? - kérdeztem mosolyogva, közben odasétáltam mellé, és én is folytattam a munkát. Ám nem kaptam választ. - Hé, miért nem válaszolsz? Megbántottalak valamivel? - néztem rá kérdőn, mire megrázta a fejét. Ebben a pillanatban nyílt az ajtó, és Justin szólalt meg.
- Kivágták a nyelvét, és te is erre a sorsra fogsz jutni, ha még egyszer hallgatózol a munka helyett. Értetted? - kérdezte, miközben már a hajamat tépte, ám ekkor a fiú közbelépett. Justin és közém állt. Mutogatott valamit, mire Bieber bólintott, majd elment. Mi pedig folytattuk a munkánkat.
   Estére végeztünk, és a konyhába vettük az irányt, ahol az egyik idős hölgy dolgoskodott. Egy tálra rakott finomságokat Őfelségének, amit nekem kellett bevinnem neki. Mikor beléptem az étkezőbe, már az asztalnál ült. 
- Uram, a vacsorája - mondtam, mikor letettem elé, ám nem nézett rám, és semmit nem mondott, csak intett egyet, hogy mehetek.
   Visszatérésem után már tálalva volt számunkra is az konyhába, így leültünk enni. Mennyei volt az étel. Mrs. Clayton nagyon kedves, ahogy Mrs. Buttler is. Mint megtudtam tőlük, a fiú neve William, s valóban kivágták a nyelvét. Azóta mutogatással tud csak kommunikálni.
   Vacsora után segítettem rendet tenni Mrs. Claytonnak, Mrs. Buttler és Will pedig az asztalnál ültek, mikor Justin jött be.
- William, itt az idő. Gyere - mondta sötét hangon, mire a fiú bólintott, majd elindult. Még egyszer visszanézett pont a szemembe, s magára erőltetett egy mosolyt.
   Semmi jót nem éreztem...


Várom a tippeket, vajon mi fog történni Will-el. :D És persze, hogy hozzam-e a verses rap-et :D

13 megjegyzés:

  1. Szia.:3 Hozd! És nagyon-nagyon jó lett csak rovid:-( végig azon izgultam, hogy ne legyen vége. Kérlek siess a kovetkezovel és legyen hosszabb:-(<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ha mások is szeretnék, akkor hozom. :) Igen, tudom, hogy rövid lett, de egyszerűen... nem tudom.. Dolgozom azon, hogy hosszabbak legyenek. :S <3

      Törlés
  2. Nagyon szupcsii rész,, és igen sajnos rövid de remélem a kövi hosszabb lesz. Siese vele!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálok sietni, de a héten 1 napom szabad a vasárnap, az pedig tanulásból áll, mert szombatonként megyek közösségi szolgálatra (Hurrá!), így elúszik az a napom is. De próbálok sietni. :) <3

      Törlés
  3. Szia! Nagyon jó lett igaz picit rövid de se baj. Kíváncsi vagyok a versedre szóval hozd!!! :D Siess a kövi résszel!! Már nagyon várom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm :) próbálkozom hosszabbakat írni. Hát jó, a kövi résszel hozom a "verset" :)

      Törlés
  4. Mikor lesz a kövi rész?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, szerintem jövő héten, mert holnap házizok stb... Szerintem csütörtök esetleg péntekre várjátok. Az előzetest szerdán hozom. :)

      Törlés
  5. Sziiaa Béébii.!:) Imádom ezt.!! Csak még mindig rövid.! :( Az egész történet feltétele megfelelne hosszúságnak!
    DE mindegy!
    Azt már tudod, hogy imádom ahogy írsz.! Teljesen magával ragad és bele merülök a történtbe.. Ha Sissy fél én is, ha izgul én is.. Várom a következőt! <3 Siess Vele!
    Puszi, Zsúúú.!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, Béjbiii :D köszi :) öjüjök, hogy tetszik :D nem tudom, mikor jön a kövi, de sietek <3

      Törlés
  6. Szia. Már alig várom a következő részt. Tetszik az írásod. Egyet értek, kicsit hosszú, viszont így is nagyon tetszik!:) Remélem hamar hozom.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik a stílusom :) a rész nem tudom, mikor lesz fent, mert otthon nincs most net... :/ és csak suliból vagyok fent. Csütörtökön megpróbálom hozni. :)

      Törlés