2014. január 23., csütörtök

6. rész (előzetes)

Sziasztok! Ma még NEM BIZTOS, hogy tudok új részt hozni, de az előzetest aaaazt meghoztam :D szaóval (jó parasztosan) :D jó olvasást kívánok! :) és persze várom a komikat, pipákat és feliratkozókat (gyarapodtam 2 rendszeres olvasóval *-*)

[...] Bementem a könyvtárba, és az egyik polcról levettem a naplómat. A nem rég írt sorokat kezdtem olvasni :
,,Soha nem hittem volna, hogy sajnálni fogok egy cselédet. Aztán jött ez a lány. Az ártatlan tekintete Selenáéhoz hasonlított, vonzott a lány. Fura, de úgy érzem, él még, ahogy a lányom is. Az én szerelmeim..."
   Becsaptam a naplót, felpattantam, s a padlásra mentem. Leültem a hangszer elé, majd a legszomorúbb dalt játszottam újra meg újra. Akkor írtam, mikor Selena elment. A címe "Alone". A zongora sírt ujjaim hatására, majd elhalkult, ahogy hangom is. Kiszökött könnyeimet törölgetve ültem gondolataimba mélyedve.

Várom a tippeket, és amint látjátok, gonosz dög vagyok, és nem az elejéről hoztam az előzetest :$ :D muhahahaaaa

10 megjegyzés:

 1. Istenem de jó.!*.* Siess kérlek<3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) holnap jön az új :) <3

   Törlés
 2. KINYÍÍÍÍÍRLAAAAK ESKÜSZÖM! KÍNZOOL!! ÉRTED?! KÍNZOL :((((((

  sieeeees kérlek a teljes résszel kéééérlek kééérleeeek :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne nyírj ki, mert akkor nem lesz ki írja a történetet :P sietek :)

   Törlés
 3. Hello!! Én most toppantam be a blogodba s miután elolvastam ezt az előzetest muszály volt végig olvasnom az előző részeket :D Nekem nagyon tetszik tele van izgalommal. És nagyon jó ahogy leírod Sissy érzéseit és az is tetszik nekem hogy nem lehet előre látni hogy mit fog csinálni Justin. Igen meglepődtem mikor Justin megkérte Sissy-t hogy menjen el vele bálba mint a jegyeseként. Számomra nagyon váratlan volt. És nem győzöm ismételni magam nagyon jóóóóóó!!!!!!!!Imádom *-* Nagyon siess a kövivel!!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindig nagyon örülök az új olvasóknak, es akik még a véleményüket is kifejtik , azoknak még jobban :D Hát igen, én ilyennek képzelem el Justint, ígérem lesznek még csavarok :) örülök, hogy tetszik, holnap jön a kövi :))

   Törlés
 4. Amazing!! Imadom! Varom a kovit te csodasan iro gonosz boszi. <3

  Xxx, Kriszti.:*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :P én pedig téged imádlak :D ma este fent lesz :)

   Törlés
 5. Nagyon jó az előzetes és ajánlom hogy siess a teljes résszel!! :) ;D

  VálaszTörlés