2014. január 20., hétfő

5. rész

Sziasztok! Szentbeszéd következik! :D Annyira meglepő adatokat produkáltok... Woah... Csak ámulok... Az Egyesült Államokból 62 oldalmegjelenítésem van, ami nagyon meglepett. Köszönöm, hogy ennyien olvassátok a blogot, lassan közeledünk az 1000 megjelenítéshez. *-* Viszont rossz hír, alig kapok komikat. :( Legyetek szívesek írjátok meg a véleményeteket. Köszönöm! És most jó olvasást a részhez! :)


   A könyvet gyorsan visszatettem a helyére, s folytattam a munkám. Pár másodperc múlva nyílt az ajtó, Justin lépett be rajta... mosolyogva?! Mögötte két idősebb hölgy, s egy nálam pár évvel idősebb fiú. Bieber odajött hozzám, végig nézett a polcokon, s biccentett egyet.
- Szép munka, Sissy - mondta, mire furán néztem rá, hisz a felével sem végeztem.
- Köszönöm, Mr. Bieber - suttogtam.
- Menjetek a szobáitokba, vegyétek fel a ruhátokat, a nappaliban várok - csattant a hangja. - Sissy, te maradj - mondta lágyan. Vajon mi ütött belé?
   A többiek elmentek, mi bent maradtunk ketten a könyvtárban. Justin leült az egyik fotelbe, s a másikra mutatott ezzel jelezve, üljek le. Lassan sétáltam oda, s óvatosan ereszkedtem le rá. Várakozón néztem rá, mire belekezdett.
- Sissy, szombaton lesz egy bál. Édesanyám, Pattie szervezi. El kell kísérned - mondta semleges hangon, ám bennem tombolt az öröm. Viszont ez hamar elmúlt, amint folytatta -, mint a jegyesem - teljesen ledöbbentem. Nem mehetek el vele, mint a jegyese. Hiszen ő gazdám... épp ezért azt és akkor csinál velem, amit akar. Én pedig nem tiltakozhatok. - Édesanyám úgy tudja, van egy jegyesem, és meg akarja ismerni. Ám mint tudjuk., ez nem igaz - átgondoltam válaszom, nem akartam, hogy újra megüssön.
- Uram, nem hiszem, hogy menni fog -suttogtam olyan halkan, hogy féltem, meg sem hallja.
- Sissy, csak szombaton. Utána elfelejtjük. Kérlek - suttogta az utolsó szót, amivel teljesen ledöbbentett.
- Uram, nem fog menni. Sajnálom - mondtam ugyan olyan halkan.
- De igen, menni fog. A gazdád vagyok, és azt kell tenned, amit mondok - csattant hangja idegesen. - Holnap elmegyünk a ruhádért. Ne ellenkezz! -fejezte be, felállt, és az ajtó felé indult. - A nappaliba, most! - ordította, majd feltépve az ajtót kiviharzott onnan.
   Ledöbbenve ültem a folteben. Ebbe meg mi ütött? Egyik pillanatban még normálisan beszélgetünk, a másikban pedig az arcomba ordít. Nem értem ezt a fiút. Nem mehetek el a bálba úgy, mint a jegyese. Soha sem volt még részem ilyesmiben, ugyanis édesanyám bezárt egy szobába, és csak felügyelettel mehettem ki az utcára, amit még most sem értek, miért volt. Féltem Justintól, vagyis az ideges oldalától, de a kedves oldala vonzott. Vonzott az ismeretlen, a szerelem fogalma, az érzés, melyet még nem tapasztalhattam. Gondolataimból az Ő hangja rántott ki
- Sissy, itt vagy már? - üvöltötte, mire megrezzentem, és rohantam le. - Na végre - mondta már normális hangerővel. - Kedves hölgyeim, és uram. Van itt egy-két szabály, amit jobb, ha az elején tisztázunk - folytatta, majd elmondta a szabályokat, amiket én is nem rég hallottam. - És most, Megan, a konyhába, Marta, a növényekhez, Phill, te segíts, ahol kell. Sissy, vissza a könyvtárba, és rendesen takarítsd ki - ordította arcomba, amit rezdületlen arccal bírtam, ám mikor felemelte kezét, ijedten szorítottam össze a szemeimet. Meg fog ütni - gondoltam magamba. Ám a várt ütés elmaradt. Helyette, egy tincsemet tűrte a fülem mögé.
   Csodálkozva nyitottam ki a szemem, és szembe találtam magam arcával, ami közel volt enyémhez. Körülnéztem, ám már csak mi voltunk a nappaliban. Újra Justinra néztem, akinek a szeme vidáman csillogott, ajkain lélegzet elállító mosoly játszott. Hasamba ismeretlen bizsergést éreztem, de nem volt kellemetlen. Arcomba összegyűlt a vérem, ezzel pirossá varázsolva, mire Ő még jobban mosolygott. Majd, lassan közeledni kezdett felém. Szemeit lehunyta, s derekamra tette kezét, mire megremegtem. Ajkait eközben már csak pár milliméter választotta el enyémektől. Óvatosan végighúzta száját számon, majd...


Várom a tippeket, hogyan folytatódik :D És persze a feliratkozókat és a pipákat se felejtsük el. :D Love ya all! :D <3

11 megjegyzés:

  1. Ne már! A legjobb résznél? Utállak! Várom a kövit.*.* Remélem minél hamarabb hozod,és örülök, hogy Justin már nem olyan erőszakos és durva, remélem ilyen marad! :)

    Xxx, Kriszti.<3

    VálaszTörlés
  2. Szia,Krisztina!
    Hát, látod, én már csak ilyen gonisz boszi vagyok :D kitudja, hogy marad-e Justin ilyen vagy nem?! :D A következő rész nem tudom, mikor lesz, lehet csak hétvégén, mert tanulnom is kell, de igyekszem. :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom ezeket az őrületbe kergető kérdéseid..de komolyan! Értem, jó tanulást, de attól még rem. igyekszel. És bocsi, hogy névtelenül írok, de telóról lusta vagyok belépni!
      Xx, Kriszti.<3

      Törlés
    2. Persze, hogy sietek :D tudom, mindenki imádja az ilyenekef :$ :3

      Törlés
  3. íííírtóóóóó jó lett :DDD megérte várni!! DE MIÉRT A LEGJOBB RÉSZNÉÉÉÉÉL??MIÉÉÉÉÉÉRT?? XD Komolyan az őrületbe kergetsz xD de azért imádlak <333 siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye-ugye? :D azért hagyom itt abbal mert: muhahahahahahaha :D sietek, de tényleg sok a tanulni valóm :S

      Törlés
  4. Nagyon király rész!!! Énnis várom a kövit!! Siess!! :)

    VálaszTörlés
  5. Omg ez ez nagyon jó lett ! És nemár hogy ott hagytad abba..de sebaj majd a következőből minden kiderül :) Szerintem Justin megint megüti vagy ordít stb..vele majd..! Siess a következővel ! :) by:N.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És, ha megcsókolja? Esetleg több is történik? ;)

      Törlés
  6. bááárcsak így maradna!!!! bááárcsak! :DDD

    VálaszTörlés