2014. január 12., vasárnap

3. rész

Sziasztok! :D Hát, nem jövőhéten, hanem most hozom a részt, remélem nem baj. Egyszerűen képtelenség tanulnom, annyi gondolat van bennem a történettel kapcsolatban. :D Viszont szomorú vagyok, mert csak 1 db komment érkezett a 2. részhez. :( Remélem, ehhez több fog jönni. ^^ A következő részt nem tudom mikor hozom, amint tudom. Addig is jó olvasást, hagyjatok nyomot.! :) <3

   Féltem. Menjek be vagy ne? Ha bemegyek, én is veszélyben leszek...de ő a gazdám. Muszáj bemennem megnézni, hogy mi történt.Egyrészt azért, mert kíváncsi voltam, másrészt, mert nem akartam, hogy valakinek baja essék.
   Elszánva magam indultam a ház felé, majd mikor beértem, egy sikolyt hallottam Justin szobája felől. Miss Hatch! Gyorsan kezdtem szedni a lépcsőket a szoba felé, majd az ajtó előtt megálltam. Be merjek menni, mit fogok ott találni? Lehet, hogy Miss Hatch halottan fekszik a földön, vagy Justin megerőszakolta. De az is lehet, hogy Biebert eltalálta a golyó, Miss Hatch felment, és mikor meglátta az élettelen testet, elsikoltotta magát. Elég, a feltételezésekből. Benyitottam. Amit ott láttam meglepett. Justin az ágyán ült zihálva, valószínűleg elfáradt, Miss Hatch... Ő pedig a padlón feküdt, holtan. A fiú kezében egy pisztoly volt, míg a hölgytől pár méterre egy kés pihent. Valami lecsöppent a földre. Bieberre néztem, s láttam, kezét több helyen vágások tarkítják, és a hasán is vannak.
- Uram, jól van? - kérdeztem óvatosan.
- El kell tüntetnünk a testet. Nem maradhat itt - mondta nyugodtan. Túlságosan nyugodtan. - Te ribanc, tedd magad hasznossá, és hozz lepedőket, amibe becsavarjuk - parancsolta meg, nem éppen kedvesen. - Itt vagy még, te kurva? - kérdezte ordítva.
   Gyorsan elrohantam lepedőt keresni, de nem tudtam merre vannak. Visszamenni nem mertem, a végén nekem esne. Így lepedőt kezdtem keresni, amit találtam is pár perc elteltével, egy kis helyiségben, ahova én alig fértem be. Elvettem három nagyot, és visszaindultam.
   Mikor odaértem, Justin épp a kezét kötötte be.
- Végre. Azt hittem, soha nem érsz vissza, te ringyó - morogta, majd kikapta a kezemből a lepedőket, és elkezdte bebugyolálni a testet. Én sokkolva álltam ott, ameddig rám nem kiáltott. - Segítesz is vagy csak ott állsz?
   Sietve odamentem, és segítettem neki, bár nem igazán sikerült, ugyanis kezeim remegtek, akár a nyárfa levél, és a sírás kerülgetett. Ezt Justin is észrevette, és kiküldött, hogy ássak egy gödröt az udvar hátsó részében, ahol az erdő van. Megfogtam egy ásót, és kimentem. Eleinte csak mélyeket lélegeztem, hogy lenyugtassam magam, majd gyorsan ásni kezdtem. Még nem végeztem, mikor Justin kiért Miss Hatch holttestével, és ez nem tetszett neki.
- Nem vagy te semmire jó. Még ásni sem tudsz, semmirekellő - vágta arcomba, majd elvette az ásót, és ő maga folytatta a gödröt.
   A föld hirtelen mozogni kezdett körülöttem, s levegőt is alig kaptam, a legközelebbi fának dőltem neki. A vér szaga. Rosszul vagyok tőle. Justin szólt, hogy menjek, segítsek betenni a hullát a gödörbe, ő visszaássa, addig menjek és takarítsam ki a szobáját, és ahol végig húzta Miss Hatch-csot, mert minden tiszta vér.
   Nyugalom, Sissy. Nem lesz semmi baj, ez csak egy kis vér - nyugtattam magam, mikor már Bieber szobájában voltam, és a vértócsa előtt álltam. Lassan lehajoltam, majd a kendővel elkezdtem felitatni, fejemet elfordítva folytattam a munkát, majd az ötödik kendő után eltűnt a tócsa. Ezután a vérfoltokat tisztítottam el. Pont végeztem, mire Justin bejött, még mindig idegesen, pólója vágásoktól díszelgett.
- Sissy, gyere. Lefertőtleníted a sebeket a hasamon - mondta ellentmondást nem tűrő hangon, én pedig követtem, mint egy pincsikutya.
- Igen - válaszoltam közben, mire hirtelen megállt, én pedig nekimentem. Megfordult, majd megfogta a kezem... nagyon erősen.
- Igen, mi? - kérdezte dühösen. Szemei elsötétedtek az idegességtől, amely nem jelentett jót. - Kérdeztem valamit, te ribanc - emelte fel a hangját.
- Igen, Uram - suttogtam, mire elengedett, és ment tovább.
   Nem értettem, eddig olyan jó volt hozzám, most pedig... így beszél velem. Azt hiszem, vissza kell vonnom azt, hogy beleszerettem ebbe az emberbe. Tévedtem.


Ez nem tudom milyen rész lett... Mondjátok meg ti. :) Remélem kapok sok- sooooook komit, pipákat és talán még feliratkozókat is :D

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Féltem, hogy Sissy-re aggatott jelzők nem fognak tetszeni, de ez van. :D

      Törlés
  2. Most kezdtem el a blogodat olvasni es iszonyatosan jo a tortenet. Remelem hamarhozod a kovit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :D Örülök, hogy tetszik. ): A következő nem tudom, mikor lesz, de próbálok sietni. :)

      Törlés
  3. Jó a rész csak nagyon rövid.
    Remélem hamar lesz kövi és egy kicsit hosszabb lesz, hogy jobban tudjam élvezni az olvasottakat, mert mindig a legizgibb résznél hagyod abba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Ma hozom a kövit... volt egy kis komplikáció... :D
      Ha nem a legizgalmasabb résznél hagynám abba, nem annyira várnátok a folytatás! :D

      Törlés