2014. január 7., kedd

1. rész

Sziasztok! 
Utálom a tabom... Megírtam faszány... nagyon jól az első részt... Át akartam olvasni, hogy felrakhassam ide, de nem volt meg. Eltűnt... Hajat tépve megírtam újra ezt a részt, de picit rövidre sikerült. :( Remélem nem fogjátok szétunni magatokat rajta, nagyon az elején vagyunk még :D Köszönöm a kommenteket a prológushoz, és a feliratkozómat ^^, Jó olvasást a részhez! A következőt nem tudom mikor hozom.



Nem értettem semmit. Miről beszélt ez a fiú? - kérdeztem magamban. Tekintetem körbevezettem a kicsiny szobán, melyben csupán egy ágy s egy szekrény volt. Barna szemem megakadt a lepedőn pihenő levélen. Lassan felálltam, majd kezembe véve olvasni kezdtem a sorokat:

,,Kedves Sissy,
 Mostantól Mr. Biebernél fogsz élni. Azt, hogy miért majd később az Úr ismerteti veled. Kérlek, hogy mindenben engedelmeskedj neki, vagy a városunk, Carwell City fogja bánni. Amanda, az édesanyád sajnálja, de muszáj volt ezt a lépést megtennünk vagy a városunk kihal. Remélem megérted, légy jó, drága Sissy! Rob, Carwell City polgármestere" 

   Szóval eladtak ennek a fiatal fiúnak. Olyan angyali, biztosan nem bántana senkit sem. - gondoltam magamban, majd az ajtó újra nyílt, s egy a harmincas éveiben járó nő lépett be rajta.
 - Kedvesem, én Miss Hatch vagyok, a szakácsnő. Vedd fel ezt a ruhát, Mr. Bieber látni szeretne - mondta gyorsan, majd az ágyra terítve a csodás kék anyagot, kiviharzott a szobából.
   Miss Hatch idősebb volt Justinnál, mégis Mr. Biebernek szólította. Olyan gyorsan kirohant, hogy megnézni sem tudtam rendesen, de az biztos, hogy ő is olyan ruhát viselt, mint amelyet behozott. Sarkában arany fonallal hímezve két betű JB. 
   Halvány zöld ruhámat levéve magamról, óvatosan terítettem az ágyra, majd a kék anyagot vettem fel helyette. Szinte testemre simult a puha bársony. Hajamból kivettem a tűket, így hosszú, hullámos hajam a ruhára hullott, ezzel eltakarva a kivágását. 
   Lassan indultam az ajtó felé, mintha bármelyik pillanatban felrobbanhatna, s ugyanígy nyomtam le a kilincset. Mikor a szerkezet kinyílott egy folyosón találtam magam, amelynek mindkét oldalán ajtók és lámpák helyezkedtek el. Félve tettem meg az első lépést, s utána a következőt, míg el nem értem a folyosó végéhez, ahol jobbra fordultam. Nem sokára megláttam a kandallóban pattogó lángok fényét. Előtte egy asztal és egy kanapé állt. A helyiségben csupán ezeket a bútorokat helyezték el. A szobában igen furcsa szín, a lila dominált. Mikor közelebb értem, a kanapén megláttam Justint, olvasott valamit, ám mikor meglátott nem engedte el tekintetem.
 - Ülj le ide - mutatott maga mellé, én a kanapé másik végén helyezkedtem el, mire egy mosoly suhant át ajkain. - Ne félj, nem bántalak, ameddig okot nem adsz rá - megijedtem, s csak bólintani tudtam. - Mi a neved, szépségem?
 - Sissy - válaszoltam remegő hanggal.
 - Értem. Tehát Sissy, most elmondom a szabályokat, amiket jobb, ha betartasz. Rendben? - kérdezte lassan, s bólintottam. - 1. szabály : mindig azt csinálod, amit én mondok. 2. szabály : nem feleselhetsz. 3. szabály : nem hagyhatod el a házat az engedélyem nélkül. 4. szabály : a szobámba soha nem léphetsz be. Érthetőek a szabályok? - kérdezte mosolyogva, de volt benne valami... valami félelmetes. Lehet, hogy a fények tették, nem tudom. 
- Igen, Justin - válaszoltam magabiztosan, ám a következő pillanatban a padlón találtam magam sajgó arccal. Megpofozott. 
- 5. szabály : nem hívhatsz Justinnak. Vagy Mr. Bieber vagy Uram. Értetted? - kérdezte dühösen, majd ott hagyott a padlón.

U.i.: Hagyj nyomot magad után.! :)

7 megjegyzés:

  1. Jó és tényleg nagyon rövidke lett, már várom a folytatást :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt türelmem minden pici részletre, de a következő jobb lesz.! :) Köszönöm :D

      Törlés
  2. szia ! nekem már most nagyon tetszik ! siess a kövivel, mert kíváncsi vagyok a folytatásra ! puszi, Ang.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Köszönöm a kommentet, már fent van. :) Puszi: ß飣ä :*

      Törlés
  3. szuz marjam ez r***t jo. *-* letszi siess a kovievel mert en meg egy ilyen tortenetet nem olvastsm es nagyon naagyon kivancsi vagyok. puszi. Bella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :D Hát, köszönöööm :D Ez a célom, hogy valami újat teremtsek :D unalmas a sok sablon story... :D És megígérhetem, lesz csavara a storyban rendesen :D

      Törlés