2014. február 6., csütörtök

7. rész

Sziasztok! Ciao! Hi! Meg minden :D Bocsi a késésért, de net hiányban szenvedek, tehát nehéz időben hozni a részeket. A kihagyás ellenére remélem olvassa még valaki a blogom... :)  jó olvasást a részhez, mondjatok véleményt!:))

*Sissy szemszöge*

Miután Willt elvitte Justin, csend honolt a hzára. A két asszony újra a dolgára ment, ám nekem Bieber nem adott semmi munkát, így az udvarra mentem. Gondolataimba mélyedve ültem a pavilon lépcsőén, mikor mozgást láttam az erdő felől. Megijedtem, felpattantam,és a ház felé indultam?
. Maradjon! Ne féljen, nem bántom - szólt egy kellemes hang. - Jöjjön vissza, kérem! - átgondoltam szavait, s nem tudom, mi vitt rá, de megfordultam.
   Ezy jól öltözött ifjúval találtam szembe magam. Barna nadrágot, s felsőt viselt, hátán fékete, arany köpeny terült el.
- Ki maga? - kérdeztem a  távolságot megtartva. Míg ő az egyik diófa tövében állt, addig én a pavilontól pár lépésre.
- Henrik herceg, a Barchi (ejtsd: Barki) családból. - És a hölgy pedig...? - felelt meghajolva.
   Egy herceg áll előttem. El sem hiszem. Hogyan kell egy királyi sarjjal viselkedni? Mi van, ha csak meg akar téveszteni.
- Mit keres itt egy herceg? - tettem fel a kérdésem figyelembe sem véve az övét.
- Velem taetana egy sétára, Miss? - mosolygott rám, miközben kezét nyújtotta felém. Látta félelmem, így újra megszólalt. - Ne féljen, nem bántom Önt.
   Óvatosan belékaroltam, mire megnyugtató mosolyt küldött felém. Úgy éreztem, semmi baj nem érhet, míg vele vagyok. Ezzel az érzéssel indultunk az erdő felé. A felismerés, mint villám, csapott belém.
- Uram, nem hagyhatom el a ház területét Mr. bieber engedélye nélkül - húztam el kezem tőle,  mire rám nézett gyönyörű kék szemeivel.
- Nem lesz baj. Mr. Bieber csak holnap tér haza, mikor a nap az égbolt tetején lesz. Addig van időnk - momdta nyugtatón, s újra kezemért nyúlt. - Hölgyem - kezdte, mire csúnyán néztem rá, ő pedig elmosolyodott. - Kisasszony, kérem, tartson velem. Ígérem, semmi bántódása nem esik.
   A házra néztem. Némi félelem volt bennem, ugyanis, ha Justin hazaér, és engem nem talál itt, újra megver. Vagy rosszabb. És ez a férfi, Henrik, honnan tudná, hogy mikor ér vissza? Felelőtlenség lenne elmennem egy ismeretlennel. Jobb lesz, ha bemegyek a házba, a szobámba.
   De mire ezt végig gondoltam, már egy fekete mén mellett álltunk. Hosszú sörénye fonatokban lógott bal oldalára. Testét fekete, oldalán arany hímzéssel tarkított köpeny takarta, akárfsak Henrik hátát. A herceg karját tartotta, így feltudtam ülni a nyeregbe. Ezután ő is felült mögém, s így indultunk el.
   Utunk egy gyönyörű erdei ösvényen át vezetett. Mohával borított kövek szegélyezték, az utat itt-ott benőtte a fű, de voltak helyek, ahol még látszott a régen lerakott kövek néhánya. A fák levelein átsütött a Nap sugara, a madarak csicseregtek, az egész idilli pillanat lenne, ha nem Henrik, hanem az én barna hajú, barna szemű hercegem ülne mögötten. Mi? Nem. Nem szabad! Nem gondolhatok így Justinra. Nem lehetek belé szerelmes. Nem történhet meg.
   A tengerparton ültünk, a Nap a tengerbe bukott, utolsó sugarai megcsillantak a vizen.
- Nem is tudtam erről a helyről, bár hogy tudtam volna, eddig a házban voltam - mondtam csodálattal nézve a vizet.
- Szeretem ezt a helyet, itt magam lehetek. De sajnos ritkán járok e vidéken. A kastélyom délen van, Meri City mellett - bámulta ő is a tengert.
- Soha nem hallottam még róla.
- Gyönyörű hely, egyszer elviszem oda - mosolygott rám, mire elpirultam. - Kisasszony, induljunk vissza. Nem jó sötétben mászkálni - mondta, én pedig bólintottam.
   Csak reméltem, hogy Justin nincs még otthon. A hasamon a folt sem tűnt még el.
   Újra a mohás úton mentünk, itt.ott bagoly huhogott, s most a Hold fénye s a csillgaok világítottak át a lombokon. Nem soká' feltűnt a ház alakja, s a fáklyákkal kivilágított kert. A pavilon lépcsőjén ült valaki, megijedtem.

Hagyj nyomot magad után! :) <3 lofe ya all! :D

13 megjegyzés:

  1. Jó lett, de nagyon rövid...:( Mikor jön új?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Nem tudom, mikor lesz új :/

      Törlés
  2. Nagyon rövidke lett. Ezt leszámítva jó, csak kérlek SIESS A KÖVIVEL.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, igyekszem időben, hosszú részeket hozni. De nem tudom, mikor gozom, a következőt :/

      Törlés
  3. Mond, hogy nem Justin volt! Hát, nem csodálom, hogy megijedt. Ha egyszer már megverte, egy kis csekélység miatt, ezért sokkal nagyobbat kapna.:/ Sajnálom a lányt, amiért ezek történnek vele. Justin meg lehetne már rendesebb is..:3 Siess a kövivel.<3 Jó lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz ő rendes, de még korán van :) örülök, hogy tetszik. :) lehet, hogy Justin lesz, de lehet, hogy nem :D

      Törlés
  4. Hiperszuperextravagáns lett!! ;) siess a kövivel!! :)

    VálaszTörlés
  5. Sziaaa nagyon izgalmas lett ;) siess a kövivel mert baromi jókat írsz ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaajj, nagyon szépen köszönöm! :) *o* tényleg tetszik? :$

      Törlés
    2. Imádom ;) már alig várom a kövi részt és kíváncsi vagyok hogy Justin ült-e ott és hogy ha igen mit fog csinálni vele. De komolyan meg ölsz ezekkel a részletekkel xD

      Törlés
  6. Szió! Megérkezett a kritikád! :) http://royal-graphic.blogspot.hu/2014/02/kritika-1.html

    VálaszTörlés